LUCRARILE DE TAIERE LA POMII FRUCTIFERI PDF

Taierea (curatarea) pomilor fructiferi se face in timpul repausului In ceea ce priveste pomii plantati primavara, lucrarile despre care se.

Author: Megul Tojasida
Country: Azerbaijan
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 19 July 2014
Pages: 342
PDF File Size: 13.15 Mb
ePub File Size: 19.95 Mb
ISBN: 645-9-90183-592-8
Downloads: 27812
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazitaur

Prin luna februarie, dupa ce am scapat de ger am angajat 2 baieti sa-mi curete pomii. Lixandru Marian in 29 August as vrea sa imi spuneti care ar fii cauza aparitiei cleiului pe ramurile de doi ani la piersic?

Am o plantatie de meri in care nu pot lucra solul sau cosi iarba datorita denivelarilor de teren.

Stie cineva cum as putea face acest lucru, ei fiind foarte inalti cel putin m si imobilul fiind amplasat in centrul Bucurestiului? Curios ca frunzele de pe varfurile crengutelor se usuca scorojindu-se.

Bine ca am gasit aceasta pagina. Stie cineva cui sa ma adresez? El poate fi utilizat si pentru combaterea acarienilor din culturile de capsuni si plante ornamentale. Dealtminteri am gasit ceea ce cautam in raspunsurile date de unii in comentariile lor. Reno in 23 Iulie I’m not easily impsrseed but you’ve done it with that posting. Am incercat sa caut produse din Germania dar nu am gasit deocamdata nimic.

Ionut E usor a scrie versuri cind nimic nu ai a spune In rest,un an bun,plin de succese si multe fructe gustoase. Cumpatare si mult succes tuturor.

  LEY 19550 ARGENTINA PDF

Pt Claudia; De unde sunteti si unde aveti de stropit pomii? Coroana Lepage Se caracterizeaza printr-un numar mare de pomi la hectar, care fiind plantati destul de des, se unesc unul cu altul si formeaza un gard fructifer continuu, cu latimea de ,2 m.

Tratament se repeta la 10 – 12 zile. Ce stropitura folosesc acum la gutui are pete maronii pe cateva frunze si nu e inca inflorit ,meri,peri,caisi,piersici,nectarini si pruni. Buna, as vrea si eu calendarul stropirii lucgarile pomi si toate tratamentele fitosanitare pentru pomi si vita de vie daca se poate! As dori si eu calendarul stropirii pomilor fruuctiferi, pt ca avem si noi plantati 50 de pomi. Topsin sau Champion sau cu Dithane. In apropiere am si o sursa de apa.

Probabil ca sunt amatori. Nu li s-a schimbat culoarea. Protectii de toamna la pomii fructiferi; Lucrari de toamna in podgorie.

Anul acesta a revenit boala si a aparut pe mai multe crengi.

Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi

Palmeta Ruzyna Acest sistem de cultura are nevoie pentru dirijare de spalieri cu mai multe sarme. Lucraril de la magazinele de specialitate insecticide pentru acesti daunatori. La aproximativ zile de la tratamentul Nr. Va rog sa-mi trimiteti si mie calendarul stropirilor la pomii fructiferi cu substantele care se gasesc in comert. Va multumesc daca ma puteti ajuta cu un sfat. Cum sa-i tai pentru a fi productivi.

  ALPINE CDA 9851 MANUAL PDF

Nu reusesc s-o rezolv cu piersicii. In dreptul fiecarui loc de floare uscata este cate o mogaldeata de clei. Distantele dintre etaje variaza de la 60 cm pana la cm in functie de vigoarea soiului si portaltoiului, tipul de fructificare etc.

Lucrările de tăiere la pomii fructiferi – Uwe Jakubik – Google Books

Asi dori si eu calendarul mult ravnit cu toate stropirile la o livada de pomi cu; meri, peri, ciresi, visini, pruni, caisi etc. As dori si eu schema stropirilor pentru meri. M-ar interesa, in mod deosebit, ce stropiri sa fac la mar ca sa nu mai faca viermi concret ce solutii sa folosesc, cum sa le administrez si cand pomi. Va rog daca puteti sa-mi dati cateva sfaturi despre solutiile pe care trebuie sa le folosesc perioadele si intervalele de stropire precum si concentratiile la solutii.

Am o mica livada de 40 pomi, care mai cuprinde soiuri de mar, par si piersic.

O zi buna tuturor.